2008. június 12., csütörtök


Nos Tisztelt Olvasók!

Ezért ítélt Varga Zoltán bíró hat évre.

Ez a pitiáner beképzelt pozőr, aki a tévedhetetlenség csodájával ruházta fel magát és azt mind el is hitte.

Csodálkoznak ezek után, hogy többszörös gyilkosnak titulált egy kisérő levélben.

Én nem zárom ki a bosszúállás ilyetén való megnyilvánulását, egy zavart öntudatú személy részéről.

Mondhatnak bármit. Én vargabírót, egy isten-császár tébolyult tudatú ripőknek ismertem meg.

Állampolgári jogom az, hogy az engem gyűlölő és ártatlanul elítélő személyt, rühelljem tiszta szívvel.

(A kipontozott részeket nem kívántam megjeleníteni.)





Tisztelt Bíróság!

Az eddigi történések és Bíró úr vezetési gyakorlata alapján ezúton terjesztek elő elfogultsági indítványt és kérem

Dr. Varga Zoltán bíró úr

visszalépését vagy leváltását.

I N D O K O L Á S

Dr. Varga Zoltán bíró képtelen megvalósítani az elfogulatlan, tárgyilagos, tisztességes bírósági eljárás tényállását. Megnyilvánulásai prejudikálók, célirányosan és kizárólag védelem és vádlott ellenesek, sorozatosan figyelmen kívül hagyja a védekezés által felhozott tényeket.

Magatartása jogállamellenes, antidemokratikus, szentesíti a hatóságok által elkövetett törvénysértéseket és bűncselekményeket, szentesíti azokat a fasisztoid és diktatórikus nyomozati elemeket, amelyek szemben állnak az alapvető emberi jogokkal a nemzetközi demokratikus joggyakorlattal, az európai normákkal, az Alkotmánnyal és a törvényekkel.

Vérvád, Vérbíróval!

Bíró úr minden kétséget kizáróan a vádat képviseli és ez által méltatlan a Magyar Köztársaság Bíróságához, inkább mondható a (..............................) szolgálójának és teljesíti kiadott politikai parancsukat, melyet gazdasági csalásaik, bűncselekményeik palástolása végett adtak ki.

E parancs nem másképpen szól, mint,

Székely Zoltánt mindenáron elítélni, esetleg likvidálni!

Tényként megállapítható, hogy ez idáig a vádnak és a bírónak nem sikerült bizonyítani a tettenérést, hiszen sem a videofelvétel sem a hangfelvétel, sem az e tárgykörben meghallgatott tanúk n e m bizonyították a z t!

A két meghallgatott rendőrtiszt, pedig hamisan tanúskodott!

A vesztegetés tárgykörében meghallgatott tanúk kifejezetten tagadták a vádat, romhalmazzá téve az egész fasisztoid koncepciós eljárást.

Mindezek ellenére dr. Varga Zoltán bíró úgy tesz, mintha ez nem történt volna meg, ezáltal szégyenteljes helyzetbe hozta jogrendszerünket, parlamenti demokráciánkat és alkalmatlanná vált Bírónak lenni!

Vásári komédiává tette az egész eljárást.

Dr. Varga Zoltán bíró és a közokirat-hamisító, bűnpártoló (:::::::::::::::::::::::::)tartozó Dr. Polt Péter Legfőbb Ügyész új fejezetet nyitott a diktatúrák sorában és a Terror Házában a fő kiállítási helyre soroltatták magukat, mindannyiunk óriási szégyenére.

Ön bíró úr, a törvénysértések elkövetése mellett, határozatban tiltotta meg azt, hogy kapcsolatot teremtsek a Parlamenttel, a Pártok Frakcióival, az Európai Unió Szervezeteivel, a külföldi Köztársaságok Nagyköveteivel és a sajtóval, médiával.

Letartóztatásom, mely hazugságon alapult, kifejezetten ezt a célt szolgálta, ezáltal ön nem csak kiszolgálója a (................................................), hanem tevékeny attraktív szerepvállalója, még mélyebbre süllyesztve önmagát és hivatását.

Letartóztatásom igazi oka az a dokumentumsorozat és bizonyíték, melyben (....................................................................................................................) képviselők kompromittálódnak. Mindezen iratokat benne felejtették a per anyagában, amely ez által akaratuk ellenére a kezembe került.

Diktatúrákban ez bizony komoly szarvashiba!

Ezt a hibát azonban ön megoldotta, távirati stílusban azonnal letartóztatott, hogy a kompromittáló tények titokban maradjanak.

Nem sikerült!

Bíró úr, ön a „Tutsek féle vérbírók” társaságának szintjére süllyedt, ezáltal az ön

T á r s a d a l m i v e s z é l y e s s é g e

Meghaladta a kritikus pontot!

Üldöztetésem oka, melynek most ez időben ön a főszereplője, parlamenti bizottsági munkám, aminek során felfedeztem a szervezett bűnözés politikába való integrálódását, a szervezett bűnözés és az ügyészségi nyomozók valamint egyes rendőrségi nyomozók érdekközösségét, a (....................................) alapjainak lerakását, annak pénzügyi és gazdasági hátterének erőszakos kialakítását, a fenti (...........................................) által vezérelt gazdasági bűncselekmények tényét.

Ezért üldöznek és próbálnak megsemmisíteni, amelynek részese a politika, a szervezett bűnözés, a nyomozóhatóságok és most már minden kétséget kizáróan az ön képviseletében az igazságszolgáltatás!

A (......................................................) állami szintre emelte a politikai terrorizmust, felkoncolta a Kisgazda Pártot és megsemmisít mindent, ami emberi, demokratikus és az ő mentalitásuktól eltér.

Éljen a szabadság.

Éljen a demokrácia.

Éljen a jogállam.

Székely Zoltán

Országgyűlési képviselő

Politikai fogoly

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Kérdésem: lehet-e veled valahogy bizalmasan kommunikálni, anélkül, hogy azt valaki "lehallgatná"?

Névtelen írta...

Igen lehet!
Sőt szívesen veszem.
E-mail cím: szabadsagliga@gmail.com a további lépés onnan.